Kapat
İlkokul
İlkokul
//

SANKO OKULLARININ 7 PROJESİ “2021 TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJESİ YARIŞMASI”NDA BÖLGE FİNALLERİNDE

SANKO OKULLARININ 7 PROJESİ “2021 TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJESİ YARIŞMASI”NDA BÖLGE FİNALLERİNDE

SANKO Okulları öğrencilerinin yedi projesi, “TÜBİTAK 52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması”nda il elemelerini geçerek 25- 26 Mart tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek bölge yarışmalarına katılma hakkı elde etti. 
 
SANKO Okulları öğrencileri Beyza Nur Ocak ve Zehra Naz Meriç’in, “Psikoloji Kategorisi”nde, “Yapay Zeka” temasında, öğretmeni Neriman Ersönmez rehberliğinde hazırladıkları “Olana Kadar Taklit Et – Yapay Zeka Destekli Güçlü Postür Takibi” adlı proje il elemelerini geçerek bölge finallerine katılmaya hak kazandı.

Mustafa Ali Şahin, Yiğit Settar Evgülü ve Gökçe Bilge’nin “Teknoloji Tasarım Kategorisi”nde “Yapay Zeka” temasında öğretmenleri Neriman Ersönmez rehberliğinde hazırladıkları "Yapay Zekâ Destekli Yeni Nesil Mekân Havalandırma Sistemi" adlı proje bölge finallerinde yer alacak.

Ali Emre Kundak, öğretmeni Yeşim Özzorlar rehberliğinde, “Değerler Eğitimi Kategorisi”nde “Siber Güvenlik” temasında hazırladığı “Dijitalleşen Dünyada Değerler Eğitimin Önemi” adlı proje bölge finallerinde yarışacak.

Mehmet Yusuf Ay ve Kerem İkizoğlu’nun “Yazılım Kategorisi”nde “Yapay Zeka” temasında öğretmenleri Yeşim Özzorlar rehberliğinde hazırladıkları “Yapay Zeka ile Diyabet Hastalığı Teşhisi ve Sınıflandırılması” adlı proje bölge finallerine katılacak.

Ahmet Metin Özmen “Yazılım Kategorisi”nde “Dijital Dönüşüm” temasında öğretmeni Yeşim Özzorlar rehberliğinde hazırladığı “Hastane@Dijital_Tr” adlı proje il elemelerini geçerek bölge finallerine katılma başarısı gösterdi.

Ece Güner, Çiçek Dilara Kaya ve Elif Nida Tahaoğlu’nun “Biyoloji Kategorisi”nde “Sağlık ve Biyomedikal Cihaz Tenolojileri” temasında öğretmenleri Özgül Güner ve Neriman Ersönmez rehberliğinde hazırladıkları “Covid-19 Tespitinde Yeni Nesil Yapay Sinir Ağı Modellemesi ile Geliştirilen Duyu Test Cihazı” adlı proje bölge finallerinde yarışacak.

Elçin İdil Hurman, Ekin Asyalı ve Sude Naz Gülşen ise “Biyoloji Kategorisi”nde “Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji” temasında öğretmenleri Özgül Güner rehberliğinde hazırladıkları “Kabak Lifinden Çevre Dostu Antibakteriyel Maske Üretimi” adlı proje bölge finallerinde SANKO Okulları’nı ve Gaziantep’i temsil edecek. 
 
SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerinin yedi projesinin bölge yarışmalarına katılma hakkı kazanmalarının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Asyalı, 25-26 Mart tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek TÜBİTAK Bölge Yarışmalarında öğrencilerine ve öğretmenlerine başarılar diledi.

Neden
Özel Sanko Okulları?
  • Modern derslikleri, spor alanları, laboratuvarı ve atölyeleri, 
  • Güçlü teknolojik alt yapısı, 
  • Sınıf düzeyi uzman öğretmenlik sistemi, 
  • Nitelikli akademik kadrosu, 
  • Sanat ve Spor alanlarına yetenek ölçeğiyle doğru yönlendirme, 
  • Üst düzey eğitim-öğretim programı 
  • Öğrenmeyi zenginleştirici etkinlikleri, 
  • Üst düzey yabancı dil eğitim-öğretim programı, 
  • Bütün insan yetiştirme amacıyla hazırlanmış ulusal ve uluslararası eğitim-öğretim programı, 
  • Ve daha birçoğu için…. 
Veli Yorumları
Mehmet Özer

Merhabalar, ben 1-A sınıfından Pelin Özerin babasıyım. Sene başında çocuğumuzu okula gönderme konusunda çok çekingen kalmıştık. Fakat Hülya hanım ile yaptığımız görüşme sonucu.. » Devamını Gör

Mehmet Özer

EYLEM AKINAL

Tıpkı yüz yüze eğitim verir gibi kararlı, istikrarlı ve dahası disiplinli davranan okulumuza teşekkür ederim. 1. sınıf öğrencisi kızımın okul ve okuma hevesi beni hep en heyec.. » Devamını Gör

EYLEM AKINAL

Zeynep Özer

1A sınıfımızın Güzel Yürekli Öğretmeni Sevgi Uğur’a uzaktan eğitimde hissettirdiği sevgisini, her bir çocuğun gelişimine göre yaklaşımını, ders sırasında ve her bir dersin son.. » Devamını Gör

Zeynep Özer

Saime Kutlu Altınbaş

Online okuma yazma nasıl ogretilir diye endişe ederken ikiz çocuklarıma emek, sabır ve birikimleriyle okuma yazmayı öğreten değerli ogretmenleriniz Fatma Sevin ve Baran Fırat .. » Devamını Gör

Saime Kutlu Altınbaş

Seda Karaşişek

Pandemide ilk okul 1. sınıfa başlayan kızım online eğitim ile 2 ay içerisinde okuma yazmayı öğrendi. Öğretmenimiz Sibel Doğan a çok teşekkür ederim. Bu süreçte tecrübesi,sevgi.. » Devamını Gör

Seda Karaşişek

Seda Karaşişek

Pandemi döneminde 1. sınıfa başlayan kızım için çok endişeliydim,okuma yazmayı nasıl öğrenecekleri konusunda tereddütlerim vardı. Ancak öğretmenimiz Sevgi Uğur ve onun deneyim.. » Devamını Gör

Seda Karaşişek

Tanıtım Filmimiz