1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ OKUMA BAYRAMI ŞÖLENİNİ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLADI

Ocakta verdik mola.
Okumamız hayır ola.
Ben artık okuyorum."

2017-2018 Eğitim - Öğretim yılında, 1. sınıf masalımızın ilk dönemini geride bırakıyoruz. 1. sınıf öğrencilerimiz okuma yazma sürecini başarılı bir şekilde tamamlayarak okur yazarlığa ulaşmış bulunmaktalar. Bu mutlu günü kutlamak ve öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledik. Öncelikle tüm 1. sınıf öğrencilerimizle okulumuzun çeşitli bölümlerini gezerek "Okuyorum Yazıyorum" sloganını bağıra bağıra söyledik. Ardından Okuma Bayramı Şölenimizi çeşitli sunumlar yaparak renkli hale getirdik. Varlıklarıyla sınıfımızı aydınlatan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi yürekten kutluyoruz. Bu yolculukta çocuklarının geleceğine yatırım yapan velilerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz...