SANKO İLKOKULU GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜNÜN SABAH ANTRENMANINA KATILDI

TFF 1. Lig'in 16. haftasında Balıkesirspor ile karşılaşacak olan takımımızı bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanda minik taraftarları yalnız bırakmadı.

Sanko Okulları öğrencileri bu sabah takımımızın yaptığı antrenmanı izleyerek, futbolcularımızla tanışma fırsatı yakaladı.

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Tesislerinde bulunan tribünü tamamen dolduran yaklaşık 500 öğrenci, yaptıkları tezahüratlarla zorlu Balıkesirspor maçı öncesi takımımıza büyük moral verdi.

Futbolcularımız da öğrencilerle zaman geçirirken, gösterilen ilgi karşısında zaman zaman zor anlar yaşadılar. Özellikle yıldız futbolcumuz Pierre Webo'ya yoğun ilgi gösteren minik öğrenciler, fotoğraf çektirebilmek adına birbirleriyle yarıştılar.

Teknik Direktörümüz Erkan Sözeri de gerçekleştirilen bu ziyaretten dolayı Özel Sanko Okulları yönetimine teşekkür ederken, bu desteklerle birlikte Süper Lig inançlarının her geçen gün daha da arttığını dile getirdi.