SANBİS İLE DOĞAYA SÜR

SANKO Okulları, Gaziantep’ten dünyaya açılan eğitim ekolü olmaya devam ediyor. Öğrenen Okullar çalışmaları kapsamında oluşturulan takımlarımızdan SanBis ile Doğaya Sür Takımı (Sanko Bisiklet Takımı) 27/11/2017 Pazar günü organizasyon temelli eğitimini tamamladı.  Yunus Emre Ferligül, İbrahim Kılıç, Zekeriya Topçu, Utku Öztürkmen, Fuat Çayırlı, Hasan Ali Taş, Mehmet Eren Demir’den oluşan takımın koçları Aysun Taşdoğan ve İklil Koçak, takım sponsoru Uğur Çekici’nin katılımıyla yapılan eğitimde vizyon ve neden analizi belirlendi. Takım ruhu felsefesinden yola çıkılarak oluşturulan takımımızın vizyonu  “2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında bisiklet kullanımını artırmak ve insanları bilinçlendirmeye yönelik en az 4 organizasyon gerçekleştirerek SANKO’dan Gaziantep’e açılan bisiklet ekolü olmak” şeklinde belirlendi.