ÖZEL SANKO ORTAOKULU ASTRONOMİ VE UZAY KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ, ASTRONOM PROF. DR. ETHEM DERMAN İLE BULUŞTU

Özel Sanko Ortaokulu Astronomi ve Uzay Kulübü öğrencileri, Astronom Prof. Dr. Ethem Derman ile buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Okulumuzda bulunan teleskop ile gözlem için toplanan kulüp öğrencilerimiz ve idarecilerimiz, Prof. Dr. Ethem Derman ve Astrofotoğrafçı Kubilay Akdemir ile Satürn ve Ay gözlemi yaparak farklı bir deneyim kazandılar.

Öğrencilerimiz hem gözlem yapıp, hem de uzayın derinlikleriyle ilgili akıllarındaki sorulara cevaplar buldular. Fotoğrafçılık kulübümüzün de desteği ile teleskoba fotoğraf makinesi bağlanarak Ay gözlemimizi ölümsüzleştiren öğrencilerimiz çok keyifli bir akşam geçirdi.