ÖZEL SANKO ORTAOKULU ÖĞRETMENLERİNİN EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ ALANINDAKİ FARKI

Özel SANKO Ortaokulu eğitim öğretime başladığı günden bu yana yetiştirdiği öğrencileriyle akademik, sportif ve sanatsal alanda elde etmiş olduğu Türkiye ve Gaziantep birinciliğinin yanı sıra kitlesel başarıda da her yıl olduğu gibi geçen yıl da TEOG’da elde etmiş olduğu % 95,98’lik ortalama ile Gaziantep birinciliği unvanını geçtiğimiz eğitim öğretim yılında da bir kez daha korumuştur. Bu başarıda emeği geçen ve uzun yıllardan bu yana Özel SANKO Ortaokulunda görev alan ortaokul öğretmenlerimiz, teknolojinin eğitimi zenginleştiren, içerik ve uygulamalarla kişisel gelişimi destekleyen bir araç olarak kullanılması amacıyla kendi oluşturdukları E-DERS modülü ile internet üzerinden Özel SANKO Ortaokulu öğrencilerine yeni bir hizmet sunarak, her alanda olduğu gibi, eğitim teknolojileri alanında da rehberlik etmeye devam etmektedir. 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz kendi şifreleri ile sisteme giriş yaparak istedikleri konuyu kendi ders öğretmenlerinden tekrar izleyebilme fırsatı bulmaktadır.
Özel SANKO Ortaokulu Müdürü Uğur Çekici, çalışmada emeği geçen öğretmenlerini kutladı.