2. SINIFLAR SINIF BAŞKANLARINI SEÇTİLER

2. sınıf öğrencilerimizin geleneksel olarak gerçekleştirdikleri “Sınıf Başkanımı Seçiyorum” etkinliğinde heyecanlı anlar yaşandı.
Her sınıfın başkan adaylarını belirlemesiyle başlayan seçim süreci adayların propaganda ve afişlerle kendini tanıtarak oy istemesiyle devam etti.

Seçim günü; 2. sınıf öğrencilerimiz seçim sandığı ve evet mührü ile birlikte, sandık başkanı ve görevliler gözetiminde, oylarını birleşik oy pusulasında kullandılar.

Sandık başkanı ve görevlileri tarafından sandık açılarak sayım yapıldı. Alınan oylar çizelgede işlenerek, sınıf başkanları ve yardımcıları belirlendi. Seçim süreci sınıf başkanları ve yardımcılarının teşekkür konuşması ile sona erdi. Öğrencilerimiz, Atatürk önderliğinde kazanmış olduğumuz temel hak ve hürriyetlerden biri olan seçme ve seçilme hakkını, sınıf başkanlığı seçimlerinde kullanmanın mutluluğunu yaşadılar.