ADİL SANİ KONUKOĞLU İLE ÖZEL SANKO LİSELERİ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ SÖYLEŞİDE BULUŞTU

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, üniversite sınavı öncesinde Özel SANKO Okulları 12. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Okul Kurucu Temsilcisi Konukoğlu, SANKO Okullarında düzenlenen söyleşide konuşmasına Gaziantep’in misyonunu gençlerin taşıyacağını söyleyerek başladı.

Gaziantep’e sahip çıkarak ülkemize de sahip çıkılacağını belirten Konukoğlu; teknolojinin büyük hızla geliştiğini, araştırmayı ve yeni bir şeyler düşünmeyi hayatımızdan çıkarmamamız gerektiğini söyleyerek “Büyük düşünün, hayalleriniz büyük olsun.”dedi.
Özel SANKO Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu’nun ve Liseler Müdürü Mutlu Koçağra’nın katıldığı söyleşide, öğrenciler de Konukoğlu’na farklı konularla ilgili sorular yöneltti.

Söyleşi sonunda Konukoğlu, haziran ayında yapılacak LYS için başarılar dileyerek “Sevdiğiniz, mutlu olacağınız mesleği seçmeniz gerekir.”dedi.