ÖĞRENCİLERİMİZ “QUİZ SHOW”DA HEYECANLI ANLAR YAŞADI

İngilizce eğitiminde uluslararası kazanımlar gözetilerek hazırlanan 'Quiz Show' ortaokul öğrencilerinden Defne Ulu ve Nehir Ay'ın sunumuyla gerçekleşti. Sınıf dışında farklı bir sosyal ortamda İngilizcelerini kullanma imkanı elde eden 4. sınıf öğrencileri büyük heyecan yaşadılar. Hikaye oluşturma, tablo okur-yazarlığı, okuma-anlama-yeniden anlatma gibi konuşma ve yaratıcılık gerektiren beş ayrı oturumda yarışan öğrenciler farklı tecrübeler kazandılar. 2. sınıf öğrencilerinden Lara Çehreli ve Beren Uzunaslan'ın anlattığı hikayeler genel kültür soruları ile tamamlanan yarışmaya büyük renk kattı. 4/A sınıfı öğrencileri Bengisu Bayram, Aslı Konukoğlu, Irmak Erdem ve Ahmet Emir Taner’den oluşan grup birincisi oldu.