4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ KOSTÜM FESTİVALİNDE YARIŞTILAR

4.sınıf öğrencilerimiz, her yıl mayıs ayında düzenlenen geleneksel “Costume Fest” etkinliğinde bu yıl da yaratıcılıkta sınır tanımadılar. İngilizce derslerinde öğrendikleri bilgileri yaratıcılıkları ile harmanlayarak kostümler tasarladılar, kostümlerinde kullandıkları malzemeleri ve festivale nasıl hazırlandıklarını İngilizce cümlelerle jüriye ve izleyicilere anlattılar. Öğrencilerimizin sunumları;
“En iyi İngilizce” , “En iyi Kostüm” ve “En iyi Performans” kategorilerinde değerlendirildi. Bu etkinlik aracılığıyla öğrencilerimiz İngilizce Öğretmeni Serra Sözmen rehberliğinde hem eğlenceli bir etkinliğe imza atmış oldular hem de yaratıcılık ve bilginin birlikte neler ortaya çıkarabileceğini deneyimlediler. Jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucunda Ada Yüksel, Ceylin Sabahlar, Duru Demirçubuk, Elgiz Naz Gürbüz, Aslı Konukoğlu, Bengisu Bayram, Mina Ozan, Öykü Güzel, Ayşe Şiveydinli, İrem Aydın, Berra Kazaz, Ayşegül Ener, Naz Fındık, Sanem Sözmen, Buğra Sevin, Emirhan İzgi, Atahan Tosun, Ece Boyunsuz, Elifsu Kozan ve Elifnaz Haydargil madalya almaya hak kazandılar.