ÖZEL SANKO ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ 8. MATEMATİK LİGİ FİNALİNDE YARIŞTILAR

2016-2017 eğitim ve öğretim dönemleri içinde 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlenen lig yarışmaları sonucunda, her sınıf kademesinde en yüksek puanı alan ve üç öğrenciden oluşan takımlar belirlendi. 4 takımın katıldığı yarışmada takımlar, matematik sorularını cevaplandırdılar.

Yarışmanın sonunda 5. sınıf öğrencilerimizden Berra Bozkurt, Beyza Nur Ocak ve Elifnaz Tosun’un oluşturduğu “3 Kız” isimli takım birinci oldu. 6. sınıf öğrencilerimizden Berke Halavurt, Umut Mutlu ve Çağatay Aslan’ın oluşturduğu “Matematik Timi” isimli takım ikinci, 7. sınıf öğrencilerimizden Yusuf Zop, Fuat Şimşek ve Burak Unat’ın “BFY” isimli takımı üçüncü ve 8. sınıf öğrencilerimizden Başar Güzel, Yakup Kaan Keskin ve Berkay Dobooğlu’nun oluşturduğu “BYB-4” isimli takım dördüncü oldu.

Matematik liginde yarışan ortaokul öğrencilerimizin oluşturduğu 68 takımı gösterdikleri performans ve başarılarından dolayı kutluyoruz.