9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ MATEMATİK YARIŞMASINDA HEYECANLI ANLAR YAŞADI

Özel SANKO Fen ve Teknoloji Lisesi ile Özel SANKO Koleji 9. sınıf öğrencileri arasında geleneksel 5. Matematik Yarışması düzenlendi.

9. sınıf öğrencilerinin katıldığı ön eleme sınavı sonunda üçer öğrenciden oluşan 6 takım belirlendi. 10 sorunun sorulduğu ve her soru için 2 dakika sürenin verildiği yarışmada heyecanlı anlar yaşandı.

Yarışma sonunda Furkan Alp Güngör, İbrahim Elpeze ve Alp Atlas Toçu’dan oluşan “Bad BOYS” takımı birinci oldu. Elif Nisa Göçeroğlu, Zeynep Karani ve Dilara Sağır’dan oluşan “Muhteşem Üçlü” takımı ikinci; Cevdet Özen, Yusuf Katırcı ve Ayberk Kaan Güneş’ten oluşan “Power Puff Girls” adlı takım ise üçüncü oldu. Yarışmanın sonunda dereceye giren öğrencilere hediye çekleri verildi.