ORTAOKUL MAKEY MAKEY KULÜBÜMÜZ 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ İÇİN HAZIRLADIKLARI ÇALIŞMALARI SERGİLEDİ

Özel Sanko Ortaokulu “Makey Makey Kulübü” öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi haftasında anlamlı bir etkinlik ile idareci, öğretmen ve öğrencilere güzel bir kulüp çalışması hazırladılar.

Makey makey kitleri ile öğrencilerimizin seslendirdiği anlamlı şiirler, hazırlanan interaktif panolar ile sergiye sunuldu. Herkesin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte tüm öğrencilerimiz, idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz el ele tutuşup bir iletken kablo gibi davranıp panolardaki tuşlara temas ederek daha önceden kulüp öğrencilerimizin hazırladığı panolardaki Çanakkale temalı şiirleri ve türküleri aktif hale getirerek dinleme fırsatı buldular.

Eğlenceli dakikaların yaşandığı sergi, kulüp öğrencilerimizin makey makey ile yaptıkları çalışmaları tanıtmaları ile son buldu.