ANASINIFININDA 100. GÜN RENKLERİ

Anasınıfı öğrencilerimizin heyecanla beklediği 100. Gün Partisi, 14 Şubat günü gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, okula başladıkları günden bu güne, okulda geçirdikleri günleri sayarak ve işaretleyerek 100. güne ulaşmayı hedeflediler. Çocuklarda; sorumluluk, takım çalışması, ritmik sayma becerisi, rakamları tanıma, zaman algısı gibi pek çok amaca hizmet eden bu çok yönlü etkinliği, okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirdiğimiz muhteşem bir partiyle sonlandırdık. Tüm anasınıfı bölümü, bu keyifli parti için hazırlandı. Süreç içerisinde, farklı matematik etkinlikleriyle ilişkilendirilen çok sayıda proje çalışması yapıldı. Her sınıf, yapmış olduğu nesne koleksiyonlarını kullanarak oluşturduğu 100 nesneli proje çalışmalarını okul koridorlarında sergiledi. ‘100’ temalı oyunların oynandığı partiye, bölümümüz yardımcı öğretmenlerinin hazırladığı ‘Cüce Şov’ renk kattı. Tüm çocuklar, bu özel partiye, aileleriyle birlikte tasarladıkları, 100 nesneli tişörtleriyle katıldılar. Parti; öğrencilerimizin, 100. Gün için hazırlanan pastalarını kesmeleriyle son buldu. 100 gündür birlikte olmanın mutluluğu, tüm çocukların yüzlerinden okunuyordu.