ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ “QUIZ SHOW”DA YARIŞTI

“Quiz Show”da bu defa Ortaokul öğrencilerimiz yarıştı. Öğrencilerimizin sosyal becerilerini geliştirmek ve İngilizceyi farklı ortam ve hedeflerde kullanmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada 5. , 6. ve 7. sınıf öğrencilerinden oluşan dört ayrı grup yarıştı. “Hikaye anlatımı, resim yorumlama, genel kültür soruları, kelime bilgisi ve kavram ilişkilendirme” gibi 5 ayrı kategoride yarışan öğrencilerimiz büyük bir performans sergiledi. Yarışma Müzik öğretmeni Ozan Tekin’in hazırlamış olduğu müzik dinletisiyle devam etti. Tüm öğrencilerimizin aktif katılım sağladığı yarışmada Defne Ulu, İdilay Kılboz, Ece Öztürk ve Cesur Keven’den oluşan D Grubu kazanan takım oldu. Kazanan takıma ödüllerini Yabancı Diller Direktörü Sultan Ulu takdim etti. Jüri üyelerimiz Paul Carson, Ryan Tıdd ve Tood Sulzdorf sahne stresine rağmen öğrencilerin çok iyi performans gösterdiklerini belirttiler. Yabancı Diller Direktörü Sultan Ulu’nun önderliğinde ve Gülfem Adıyaman, Etka Vermez, Murat Altındağ, Yasemin Ongun, Nazlı Ece Kervancıoğlu ve Emir Alpay’ın içinde bulunduğu organizasyon takımının büyük emeği ile gerçekleşen yarışma yoğun ilgi gördü.