LİSE GENÇ ENTELEKTÜELLER KULÜBÜ “PARAMI YÖNETEBİLİYORUM VE FİNANSAL OKURYAZARLIK” KONULU SUNUM DÜZENLEDİ

Özel Sanko Liseleri Genç Entelektüeller Kulübü öğrencileri tarafından davet edilen İstanbul Habitat Derneği Eğitmenlerinden Envercan Yüksel, “Finansal Okuryazarlık ve Paramı Yönetebiliyorum” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen sunuma okul yöneticileri, öğretmenleri ve lise öğrencileri katıldı.

Yüksel sunumda; gençlerin sağlıklı bir finansal gelecek oluşturabilmeleri, sürdürülebilir kalkınmaya katkıda bulunmaları, para yönetimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak finansal okuryazarlık hakkında bilgiler aktardı.

Sunum, Özel Sanko Koleji Müdür Yardımcısı Ümit Ülger’in, İstanbul Habitat Derneği Eğitmenlerinden Envercan Yüksel’e teşekkürlerini iletmesi ve günün anısına plaket takdimi ile sona erdi.