ÖZEL SANKO İLKOKULU “DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI”NI ETKİNLİKLERLE KUTLADI

Özel Sanko İlkokulunda düzenlenen “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” çeşitli etkinliklerle ve yarışmalarla kutlandı.

Etkinlikler ilk olarak, okul kütüphanesinden en çok yararlanan öğrencilerimizin belirlenerek ödüllendirilmesi ile başladı. “Hep Birlikte Okuyalım” adlı grup aktivitesi iki gün öğle molasında okul kütüphanesinde gerçekleştirilerek öğrencilerimiz kütüphaneyi kullanmaya ve kitap okumaya teşvik edildi.
1. ve 2. sınıf öğrencilerimiz için canlı performans resim yarışması düzenlendi ve değerlendirme komitesi tarafından dereceye giren öğrencilerimiz belirlendi.
3. sınıflar kapsamında “Kitap Sevgisi” konulu şiir yarışması düzenlendi ve 4. sınıflar için “Kitap Okumayı Seviyorum, Çünkü..” konulu hazırlanan formlar öğrencilerimiz tarafından doldurulurak ilkokul girişinde hazırlanan panolarda sergilenerek değerlendirme komisyonuna teslim edildi.

İlkokul öğrencilerimiz arasında düzenlenen ve bir hafta süren etkinliklerde dereceye giren öğrencilerimiz değerlendirme komisyonu tarafından belirlendi. Dereceye giren öğrencilerimizi kutluyor, kitap sevgilerinin artarak devam etmesini diliyoruz.

Dereceye giren öğrencilerimiz:
1. Sınıflar Arası Resim Yarışması