GAZİ ŞEHRİN ANTİKALARI MİNİKLERİ GEÇMİŞE GÖTÜRDÜ

Her ay farklı bir sanat dalını yakın markaja alan anasınıfı öğrencilerimiz, bu ay “Antikacılık”ın gizemli dünyasında yolculuğa çıktı. Yolculukları sırasında, bir eşyaya nelerin antika değeri kazandırdığını ve neden antikacılığın bir sanat dalı olduğunu öğrenen miniklerin son durakları, okulumuz Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezinde bulunan ve Gaziantep kültürünü yansıtan, müze niteliğindeki “Gaziantep Sokağı” oldu. Gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluş günü olan 25 Aralık etkinlikleri ile ilişkilendiren bu gezi, küçük konuklarına hem antika eşyalar görme, hem de sahip oldukları köklü kültürü tanıma fırsatı sundu.

Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi İdari Amiri Aslan Yenigün’e okulumuzda böyle güzel bir sokak oluşturarak bizlere kültürümüzü öğrenme olanağı sağladığı için teşekkür ediyoruz.