ÖZEL SANKO İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ YAZAR ATÖLYE ÇALIŞMALARININ İKİNCİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

İlkokul 4. sınıf öğrencilerimiz, kitaplarını okudukları yazarlarla bir araya geldikleri “Yazar Atölye Çalışması”nın ikincisini gerçekleştir.
Atölye çalışmalarının ikinci durağı; öğrencilerimizin daha önce okudukları “Söz Kulağa Yazı Uzağa” adlı kitabın yazarı Habib Bektaş oldu.
Öğrencilerimiz, atölye çalışmasında okudukları kitap ile ilgili merak ettikleri konuları sorarak anlamlandırma sürecini de tamamlamış oldular.
Yazar Bektaş’ın deneyimleri ve yazma süreci hakkındaki paylaşımı öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Öğrencilerimiz okudukları kitapları yazara imzalatmalarıyla atölye çalışması sona erdi.