ÖZEL SANKO İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ YAZAR ATÖLYE ÇALIŞMA YOLCULUĞUNA BAŞLADI

İlkokul 4. sınıf öğrencilerimiz, kitaplarını okudukları yazarlarla eğitim-öğretim yılı içerisinde bir araya gelerek yapacakları “Yazar Atölye Çalışması”nın ilkini gerçekleştir.

Öğrencilerimizin bu yolculuktaki ilk durakları Yazar Nazan Tacer ile “Origami Atölyesi” oldu. Yazar ile birlikte origami deneyimi yaşayan öğrencilerimiz bu yolculuktan çok keyif alarak hem el becerilerini geliştirmeye yönelik çalışma gerçekleştirdiler, hem de farklı bir ilgi alanına yönelmiş oldular.

İlkokul 3 ve 4. Sınıflar Müdür Yardımcımız Murat Çapar, öğrencilerimiz atölye çalışmalarında hem kitabın yazım süreci hakkında bilgi edinmiş, hem de yazarları tanıma fırsatı bulacaklarını ifade etti. Ayrıca öğrencilerimizin bu süreçteki en önemli kazanımlarının ise, kitabın tahlilini yaparak anlamlandırma ve somutlaştırma sürecini de deneyimlemiş olacaklarını belirtti.