ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADIK

24 Kasım Öğretmenler Günü Teymur Continental Hotel’de düzenlenen“Öğretmenler Günü Balosu” ile kutlandı.

Baloya okulumuz idarecileri, emekli öğretmenleri, öğretmenler ve personel katıldı.

Öğretmenlik, geçmişte, bu günde olduğu gibi ve gelecekte de mesleklerin en kutsalı. Dünya ne kadar dijitalleşirse dijitalleşsin hiçbir mekanda, hiçbir zamanda, hiçbir araç ve hiçbir yöntemin; öğretmenin yerini asla alamayacağını ifade eden Genel Müdürümüz Melike Toklucu, sözlerini “Baş öğretmenimizin izinde çağdaş, aydın, laik öğrenciler yetiştireceğiz. Sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, vefayı, sadakati ve dostluğu bünyesinde barındıran bilge öğretmenlerim, Özel Sanko Okulları sizlerin omuzlarında yürüyor ve emeğiniz ile yol alıyor. Öğretmenler Günü’nüzü yürekten kutluyorum.” dedi.

Toklucu, okulumuza uzun yıllar emek veren emekli öğretmenler adına SANMED Ormanı’na dikilen fidan sertifikalarını emekli öğretmenlerimize takdim etti ve kurumumuz adına teşekkür etti.