ÖZEL SANKO LİSELERİ OKUL MECLİS BAŞKANLARINI SEÇTİLER

Özel Sanko Fen-Teknoloji Lisesi ile Koleji öğrencilerimiz meclis başkanlarını seçme heyecanını yaşadılar.

Adaylar propaganda sürecine Liseler Müdürümüz Mutlu Koçağra’yı ziyaret ederek adaylık süreçleri hakkında bilgi vererek başladılar. Sabah töreninde arkadaşlarına seslenen adaylar destek taleplerini ilettiler. Tüm öğrencilerle bireysel ve sınıf düzeyinde görüşmeler ile sene içerisinde yapmayı planladıkları çalışmaları paylaşarak LCD ekranlarda da kendilerini tanıttılar, planlamalarını duyurarak arkadaşlarına hitap etmeyi ihmal etmediler. Böylece adaylar ve oy kullanan öğrenciler zevkli bir seçim süreci yaşadılar.

Bu heyecan serüveni oy kullanma ve sonuçların açıklanmasıyla yerini sevinç ve coşkuya bıraktı.

Seçim sonucunda Özel Sanko Koleji Meclis Başkanı Hilal Konukoğlu, Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi Meclis Başkanı Ufuk Pulgu ve Özge Can oldu.