ÖZEL SANKO OKULLARINDA ENSTRÜMANIN ÖNEMİ ANLATILDI

Özel Sanko Koleji ve Fen – Teknoloji Lisesi 9. sınıf öğrencilerine “Enstrümanın Önemi” konulu söyleşi düzenlendi.

Özel Sanko Okulları Sosyal Etkinlikler Direktörlüğü tarafından öğrencileri bilgilendirmek, motivasyonu sağlamak ve enstrüman sevgisi aşılamak amacıyla düzenlenen söyleşide okulumuz Sanat Bölümü Zümre Başkanı Ozan Tekin “bağlama”nın, Müzik Öğretmenleri Serenay Kara ile Yağmur Uzmen “flüt”ün, Müzik Öğretmeni Ozan Çağrı Seyhan “keman”ın yapılışı, tarihçesi, zorluk derecesi, batı ile Türk müziği ayağı ve nasıl profesyonel olabilecekleri konularında paylaşımda bulunarak enstrümanlara ait konçerto derecesinde dinleti sundular.

Özel Sanko Okulları Sanat Bölümü Zümre Başkanı Ozan Tekin; enstrüman çalmanın uzun bir sevgi yolu olduğunu ve bu yolculuğun ancak emek verilerek gerçekleştirilebileceğini söyledi.